keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Ehkä kaikki palaa itsestään ennalleen?

Kannattaa kuunnella otsikossa mainittu biisi Pariisin Kevään uusimmalta levyltä! Kelvollinen lätty muutenkin. Kevätfiilis iskee kuunnellessa näin aamukahvista ja auringosta nautiskellessa :-)


Viimeinen viikko täällä pyörähti käyntiin. Mihin aika on mennyt, vastahan minä tulin tänne! Viime viikolla tuli kuitenkin ensimmäistä sellainen fiilis, että on oikeastaan aika mukavaa palata kotiin ja normaaleihin kuvioihin. Vaihto on siis ilmeisesti tehnyt tehtävänsä?

Nämä viimeiset viikot ovat olleet ihmeellisiä. Tenttien jälkeen olin äkkiä Roomassa. Sitten olinkin jo hakemassa Kaisaa lentokentältä, ja karnevaaleja kesti monta päivää. Vedin vielä maanantaina tiaran päähän pikkuflunssasta huolimatta. Hirveän hektistä, sosiaalista ja mukavaa.



Opin uuden sanan: Saufzeug.
Nyt olo on aika päinvastainen. Eilisen lepäilin kotona nenää niistäen, mutta nyt alkaa tuntua siltä, että on pakko päästä ulos. Ostamaan kenkiä synttärihumussa hajonneiden talvisaappaiden tilalle tai hoitamaan paperijuttuja yliopistolle. Tai ihan mitä tahansa. Kaikki tuntuvat jo lähteneen lomille tai kotiin. Elo alkaa olla tylsähköä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti