sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sunnuntaihömelö.

Päivät käyvät vähiin. Kotimatka on ollut mielessä, kun olen pohtinut antaumuksella, miten saan survottua viiden kuukauden kamppeet normaaliin matkalaukkuun. Kyllä, minulla on vain yksi laukku ja kyllä, vein osan vaatteista Suomeen jo jouluna... Mukaan on kuitenkin tarttunut vaikka mitä uutta. Sain loistavan työtarjouksen petollisesti kesken shoppailureissun Essenissä, ja lisää vaatetta tarttui mukaan vielä kalkkiviivoilla.

Opiskelukaverilta saatu tärppi (= rullaa paidat sisäkkäin ja sido rullat nippusiteillä) vaikuttaa varsin lupaavalta. Ehkäpä tavarat mahtuvat laukkuun. Keittiövermeitä on tarkoitus viedä alakertaa vielä toiseksi lukukaudeksi jäävälle vaihtarille. Ikean halvimmat peitot ja tyynyt ovat sen sijaan siinä kuosissa, että roskakori kutsuu niitä.

Kävin torstaina yliopistolla tarkoituksena hoitaa paperiasiat kuntoon. Piti hakea viimeiset todistukset kurssisuorituksista, mutta kaikki toimistot ovat toki mahdollisimman kaukana tosisistaan ja auki täysin eri aikoina. Yksi jäi siis vielä saamatta. Kv-toimistossakaan eivät suostuneet yhtä leimaa ja allekirjoitusta antamaan, koska lähden VASTA keskiviikkona maasta. Tilulei. Tiettyä saksalaista byrokratiaa ei tule ikävä. Onneksi en ilmoittautunut maahanmuuttotoimistoon (täällä saa oleskella 3kk ihan luvallisesti ilmoittautumattakin). Säästyipähän yhdeltä paperisodalta.

Blondikomppania varsinaisena synttäri-iltana.


Perjantaina pidettiin synttäreiden rääppiäisiä. Kakku kun unohtui edellisissä kemuissa syödä ja lahjapulloja täytyi tyhjentää ennen Suomeen matkaamista. Loisteliasta saksalaista musiikkia ja asuntolabileitä sen sijaan tulee kova ikävä! ;-)

Täytettiinkö 23 vai 3?
Aika hitaalla käydään flunssan kourissa. Sen ansiosta näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Tältä ei voinut välttyä karnevaaliaikaan ja päässä soi edelleen. Laalalalalalalaaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti