perjantai 2. maaliskuuta 2012

Homecoming.


Kotona onnellisesti jo parin päivän ajan. Kaikki tuntuu olevan oikein mallillaan hirveästä yskästä huolimatta ja keväinen Kuopio ei ole ollenkaan hassumpi paikka. Kävin tänään luistelemassa tätini perheen kanssa Ice Maratonin radalla Kallaveden jäällä. Tämä vaihe talvesta on aika kiva, ja tätä olisin varmasti kaivannut, jos olisin koko vuodeksi jäänyt.

Puhelimen kamera. Sori.


Jotain kaipaan kuitenkin Saksasta. Torstaina meinasin jäädä suojatiellä auton alle. Täällä ei väistetä jalankulkijaa. Ruokakaupassa käytin melkein saman verran kuin koko viikolla Saksassa yhden ruokalajin aineksiin, pussilliseen salmiakkia, hammastahnaan ja deodoranttiin. Kesäkurpitsalasagne oli kuitenkin sen arvoista, koska uuniruokaa ei ole tullut syötyä juurikaan joulun jälkeen. Hyvin varusteltu keittiö onkin kova sana. Ja suomalainen kahvi. Ja leikkokukat maljakossa salmiakkia mussuttaessa ja uusinta Imagea lukiessa. Ja jalkapallon katsominen perheen kanssa saunan jälkeen. Ja YTHS.



Eniten on kuitenkin ikävä ihmisiä. Facebookin Timelinelle ilmestyvät viestit kuitenkin piristävät. Yhteydenpito on niin helppoa nykyisin :-) Ikävä voi varmasti tulla myöhemmin myös Düssen yöelämää, mutta onneksi nyt voi vähän rauhoittaa biletystä ja olla vähän antisosiaalinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti