lauantai 5. marraskuuta 2011

Kuvahaasteen muodossa asioita, joita kaipaan kotoa

Aki haastoi minut blogissaan valikoimaan kuvia jokaisesta tietokoneelta löytyvästä kansiosta ja kertomaan kuvien tarinan. Kansioita on niin valtava määrä, että päädyin soveltamaan haastetta vaihtoblogini henkiseksi: valitsin vain Suomessa otettuja kuvia, joissa on minulle tärkeitä paikkoja, asioita ja ihmisiä, joita toisinaan täällä ulkomailla ollessani ikävöin. Itse en haasta ketään, koska olen aika heikosti verkostoitunut täällä blogimaailmassa.

Postausta ei saa kuitenkaan tulkita koti-ikäväksi! Kaikki on hyvin, ja nautin olostani ja elostani täällä täysillä. Eilen olimme hienolla klubilla ja tänään illalla menemme Iiriksen kanssa teatteriin. Viikonloput <3 Mutta nyt asiaan, eli kuviin:

1. Kansio persoonallisesti nimetty 1.7.2005. Tämä oli hauska päivä. Olimme Hennan kanssa piknikillä Kirveslahdessa ja illalla Viinijuhlilla Maija Vilkkumaata katsomassa. Kuopion kesä ja Nykäsen Matti! Ollappa vielä 16-vuotias...




2.  Kansiosta Fin5 2006. Rastiviikolla Joensuussa. Illalla katsottiin jalkapallon MM-finaali ja Polvijärvellä satoi valtavan suuria rakeita. Ensi kesänä aion suunnistaa enemmän kuin kahtena aiempana, I promise!


 3. Kansiosta Flow 2011. Festaritunnelmointia Ennin ja Tiian kanssa Empire of the Sunin tahdittamana. Ihana viikonloppu ja mahtavia bändejä!


 4. JKL-albumista. Kaisan synttärit lokakuussa 2010. Normimaanantai ja Freetime. Tuota kamalaa polkkatukkaa en kyllä kaipaa...


5. Taas persoonallisesti nimetty albumi: Kesä 2009. Taisi olla siivoojan vapaapäivä kesäkuun alkupuolella. Kotitalon parveke ja vanha omenapuu.


6. Elämäni Kesä 2010 ja yksi harvoista julkaisukelpoisista kuvista ;-) Kuva napattu 30.5. Jyväskylän asuntoni parvekkeelta. Laiska kesäpäivä ja asunnossa lämpötila noin 50 astetta.


7. Tämä kuva on VANHA, se on otettu filmille ja skannattu! Kaivettu luontokansiosta, hehheh. Puijo mahdollisesti talvella 2002 tai 2003. Taisi olla jonkun mäkihyppykisan yhteydessä tämä.


8.  Kansio Oulu, ja mahtavia kesätoimittajakollegoita viime kesältä. Tämä oli heinäkuun eka viikonloppu ja paikka Graalin terassi. Meillä kaikilla oli niin mukavaa koko kesän.


9. Vaihtelua tylsiin kansioihin: RYMYRISTEILY. Huhtikuuta 2009 ja Valta08 valloittamassa Tukholmaa. Hilpeästä sunnuntaiolemuksesta voi tulkita, että kyseessä menomatka ja pysähdys Heinolan tähtihovissa. Jotkut kunnon kristityt pyhittivät lepopäivän laivalla toisia aiemmin.



 10. Talvi 2010. Kekseliästä. Kaikki valmiina jouluaaton aaton saunaan. Kuoruttaminen raastaa hermojani joka joulu, mutta eihän joulu tule ilman kuorutettuja pipareita! Ne pienet suuret asiat.



2 kommenttia:

  1. <3!! Tuo Kirveslahden piknikki ja Kuopion kesä!! Muistan kun toi kuva otettiin!! Miss those days!:')

    VastaaPoista
  2. Pitää ottaa ensi kesänä uusiksi, kun tulet Kuopioon! <3

    VastaaPoista