tiistai 1. marraskuuta 2011

Ei ole kiire mihinkään

Viikonloppu hujahti Berliinissä kuin huomaamatta. Koska turistimeiningit oli suureksi osaksi katsastettu jo muutama vuosi takaperin, meni aika lähinnä kavereiden kanssa hengaillessa, mutta vähän piti turistipaikkojakin käydä katsomassa. Kirpparit ja pienet kaupat Warschauer Strassen lähistöllä olivat mahtavia. Mikään ei ollut sitä miltä näytti.

Bärchen!

East Side Gallery

Currywurst!

Sitä tunsi alkuun asuvansa isossa kaupungissa, kun muutti Kuopiosta Düsseldorfiin, mutta Berliinin rinnalla kaikki on täällä niin pientä ja sievää. Berliinissä minua kiehtovat ehkä eniten juuri ne rosoiset piirteet; hylätyt talot graffiteineen, kaljaa juovat ja tupakoivat punkkarit S-bahn -asemilla rahankerjuussa ja se, ettei tarvitse juurikaan miettiä, mitä päällensä pistää. Joku näyttää varmasti hurjemmalta tai hölmömmältä.





Reissusta toin itselleni tuliaisiksi perjantaisten bileiden jälkimainingeissa ostamani ruman t-paidan (printissä on surullinen banaani lootusasennossa!) lisäksi flunssan. Täällä vietellään nyt jonkinmoista Halloween-lomaa, eli joutaa kyllä sairastamaan, eikä minnekään ole kiire. Ottaa luonteen päälle siitäkin huolimatta. Aivastin äsken niskani jumiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti