maanantai 28. marraskuuta 2011

Pikkujoulukateus

Kamerassa olisi järjettömän paljon hauskoja kuvia, joita haluaisin postata tähän. Pitää kuitenkin odottaa perjantaihin tai lauantaihin saakka, koska uusi läppäri saapuu vasta silloin.

(toim.huom. 4.12.2011: ei ehkä sittenkään niin paljon kuvamateriaalia. Säästän loput omaksi ilokseni!)

Olen lukenut kateellisena pikkujoulupäivityksiä Facebookista. Täällä kun ei tunneta sellaista käsitettä. Viikonloppu meni kuitenkin perisuomalaisessa hengessä, ja nyt kroppa kiittää, ettei tiedossa ole yksiäkään pikkujouluja. Kyseessä oli sivistyneesti muotoiltuna ekskursio Sauerlandiin, mutta tunnelma oli (vähintään) kuin Puolueen mökkireissulla pari vuotta takaperin. Ja kun tarjoilut kuuluivat reissun hintaan, voisi mökkireissuun yhidstää myös pikkujouluun. Se sauna vain puuttui, mutta tämä kertonee kaiken oleellisen.

Pojat ja Looping Louie. Muut pelaavat tuota tarhassa, me parikymppisinä :)

Säännöt selviksi ja pelit käyntiin.

Suomitypyt. Meikäläinen henkisesti mukana Movemberissa :)


Minulla on tällä viikolla kaksi presentaatiota pidettävänä. Toinen enkuksi ja toinen saksaksi. Suurin osa työstä on jo tehty, mutta nyt olotila on lähinnä lamaantunut. En uskalla rueta lukemaan toisiin kursseihin liittyviä artikkeleita, koska pelkään informaatioähkyä ja sitä seuraavaa sekoilua. Opiskelu on täällä niin rankkaa. Muuten voisin kyllä jäädä tänne. Ilmasto on oikein passeli, kun aurinko paistaa marraskuun lopussa, ja varustukseen kuuluvat ballerinat ja aurinkolasit. Jännittää vähän se, kun äiti tulee käymään. Iskeeköhän koti-ikävä sitten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti